Aart van de Pol Hengelo
Aart van de Pol Hengelo
Wegtersweg 5-11
7556 BP Hengelo
074 249 10 44 - hengelo@aartvandepol.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Installatie - Installatie Installatie - Installatie
Aart van de Pol

Vakmensen in installatie

Bij Aart van de Pol in Hengelo werken allround installateurs die droomkeukens en badkamers installeren. Zij installeren de keukens en badkamers die in Hengelo en Bathmen verkocht worden. Samen met de tegelzetters vormen ze een sterk team, dat altijd vakwerk levert. Van loodgieterswerk tot elektra en van stucwerk tot tegels: ons installatieteam is van alle markten thuis.

Installatie - 1. Hengelo Passie voor sanitair en keukens

Passie voor sanitair en keukens

De badkamer is een traject waar veel bij komt kijken. De badkamer bestaat namelijk uit veel verschillende disciplines, die perfect op elkaar aan moeten sluiten. De waterleidingen moeten vaak verlegd worden, er moet nieuwe elektra aangelegd worden en zowel de muur als de vloer moet perfect gestukt worden voor het plaatsen van de tegels. Je moet al snel rekenen op twee weken. De keukeninstallatie gaat sneller. Na een paar dagen kun je koken achter uw nieuwe fornuis. Ons team gaat volledig voor het leveren van vakwerk, zodat we telkens weer afscheid nemen van een blije klant!

Van begin tot het eind verzorgd

Kies je voor een complete badkamer of keuken bij Aart van de Pol in Hengelo? Dan kunnen we alles van begin tot het eind verzorgen. We beginnen met een ontwerp dat helemaal past in de ruimte bij jou thuis. Vervolgens gaan we aan de slag met de badkamer- of keukenverbouwing. Van het verwijderen van de oude badkamer of keuken tot en met het installeren en afwerken. Onze jarenlange ervaring in renovatiewerk geeft je de garantie dat we een topproduct zullen leveren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Installatie - 2. hengelo Van begin tot het eind verzorgd

Klanttevredenheid: daar gaan we voor

Het geheim van Aart van de Pol in Hengelo is dat we echt ons best doen voor onze klanten. Wij gaan resultaatgericht aan de slag en samen met de klant maken wij het project tot een succes. Elk project is een samenwerking tussen Aart van de Pol en de klant, waarin dromen werkelijkheid worden.

 

Ben je op zoek naar een badkamer- of keukenspecialist, die het traject van ontwerp tot installatie voor jou verzorgt? Aarzel niet, Aart van de Pol in Hengelo staat voor je klaar in de wijde omgeving van Hengelo. Zo hebben we onder andere werk verricht in Haaksbergen, Deurningen, Boekelo, Bentelo en Delden.

Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Hengelo

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Aart van de Pol Hengelo

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Aart van de Pol Hengelo? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken