Aart van de Pol Badkamers en Tegels
Aart van de Pol Badkamers en Tegels
Wegtersweg 5-11
7556 BP Hengelo
074 249 10 44 - hengelo@aartvandepol.nl
Aangesloten bij
Vacatures - Vacatures
Aart van de Pol Hengelo

Vacatures

Ben je op zoek naar een leuke baan? Wil je werken in een vakkundig team dat staat voor kwaliteit en aandacht voor de klant? Aart van de Pol is op zoek naar verschillende medewerkers voor haar vestigingen in Hengelo en Bathmen. Bekijk hier de actuele vacatures bij Aart van de Pol. 

Werken bij Aart van de Pol

Aart van de Pol Badkamers en tegels bouwt al 15 jaar de betere badkamers en keukens voor haar klanten in Bathmen en Hengelo. Wij blinken uit in maatwerk, kwaliteit en aandacht voor de klant. Onze badkamers en keukens bezorgen en installeren we bij onze klanten thuis. Momenteel zoeken we voor onze teams in Hengelo en Bathmen diverse servicegerichte collega’s. Herken je jezelf in 1 van de functie-omschrijvingen en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct! Geef aan voor welke vacature je solliciteert en stuur je CV met een korte motivatie naar aart@aartvandepol.nl.

Vacatures - Badkamerverkoper (40 uur)

Vacature badkamerverkoper vestiging Hengelo (40 uur)

We zijn voor onze vestiging in Hengelo per direct op zoek naar een badkamerverkoper met ambitie. Ben jij iemand die samen met de rest van het team de schouders eronder zet en ben je gedreven om de beste service aan onze klanten te bieden? Kun je fulltime aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben je?

  • MBO werk- en denkniveau met resultaatgerichte werkhouding.
  • Commercieel gevoel en technisch inzicht.
  • Je bent enthousiast, ambitieus, gedreven en resultaatgericht.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Woonachtig in het oosten van het land.
     

Vacatures vestiging Bathmen

Voor het team van onze vestiging in Bathmen zoeken we diverse collega's. Ben je een servicegerichte aanpakker? Dan zijn we op zoek naar jou! Klik op de links voor meer informatie. 

Vacatures - Vacatures Bathmen
Vacatures - Wat biedt Aart van de Pol je?

Wat biedt Aart van de Pol je?

Binnen elke functie bieden we zelfstandig en afwisselend werk, waarbij resultaat, zelfstandigheid en collegialiteit voorop staan. We zijn een ondernemend bedrijf dat groeit. We bieden een passend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Word je onze nieuwe collega?

Herken je jezelf in 1 van de functie-omschrijvingen en ben je enthousiast geworden? Solliciteer direct! Geef aan voor welke vacature je solliciteert en stuur je CV met een korte motivatie naar aart@aartvandepol.nl.

Vacatures - Reviewblok
Vacatures - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties