Aart van de Pol Hengelo
Aart van de Pol Hengelo
Wegtersweg 5-11
7556 BP Hengelo
074 249 10 44 - hengelo@aartvandepol.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Jouw badkamerspecialist in Hengelo

Aart van de Pol in Hengelo

Bij Aart van de Pol in Hengelo kun je terecht voor een nieuwe badkamer, keuken of tegelwoonvloer. We gaan graag met jou om de tafel om een passend ontwerp te maken voor jouw keuken of badkamer. Ons eigen installatieteam kan vervolgens met precisie je nieuwe badkamer of keuken installeren. We zijn trots op onze goede naam in Overijssel waar we heel wat badkamers hebben geïnstalleerd. Graag nodigen we je uit in onze badkamershowroom in Hengelo om samen aan de slag te gaan. 

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Badkamerwinkel Hengelo

750 m2 badkamer en keukeninspiratie

Een nieuwe badkamer of keuken is een aankoop voor jaren. Het vergt dan ook tijd om je goed te oriënteren. Kijk goed welke stijl bij je past, wat de slimste indeling is en welke producten je wilt. In onze grote showroom met twee verdiepingen laten wij je graag alle mogelijkheden voor jouw nieuwe badkamer, toilet of keuken zien. Aart van de Pol, eigenaar van de vestigingen in Bathmen en Hengelo, en zijn verkoopteam staan graag voor je klaar. We luisteren naar jouw wensen en gaan vervolgens aan de slag. We adviseren je in de productkeuze, zodat je zeker weet dat de badkamer of keuken perfect bij je past.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Over ons - 2. Hengelo Aart van de Pol in Bathmen en Hengelo

Aart van de Pol in Bathmen en Hengelo

Aart van de Pol startte in Bathmen met zijn eerste filiaal. Even later kwam daar het filiaal in Hengelo, Overijssel bij. Onze showroom in Bathmen is in 2018 volledig verbouwd en er is een keukenafdeling aan toegevoegd.  Door de samenwerking van onze vestigingen in Bathmen en Hengelo kunnen wij in heel Overijssel prachtige keukens en badkamers installeren. Alle badkamers, keukens en woonvloeren die in Hengelo gekocht worden, worden door het installatieteam uit Bathmen geplaatst.

Samen met de klant komen we tot de mooiste ideeën voor keuken of badkamer.
En we mogen die ook nog eens uitvoeren. Hoe leuk is dat?

Ons installatiebedrijf

Bij het ontwerpen van jouw badkamer of keuken houden we rekening met de technische mogelijkheden en onmogelijkheden. Vaak komen we daarvoor eerst bij je thuis kijken, zodat we zeker weten dat wat we adviseren ook echt haalbaar is. Zo kom je nooit op een later moment voor verrassingen te staan. Onze installateurs worden voortdurend bijgeschoold, zodat we altijd conform de nieuwste technieken te werk gaan. En dit doen we niet alleen in jouw badkamer. Ook je keuken of woonvloer verzorgen we graag.

LEES MEER

Over ons - 4. Hengelo Specialiteitenblok
Over ons - 4. Hengelo Specialiteitenblok

Complete keukens en tegelcollectie

Naast badkamers vind je bij ons diverse keukenopstellingen en tegels. Heerlijk met het gezin koken, borrelen en bijpraten maken van jouw keuken een leefruimte. Bij Aart van de Pol in Hengelo ontwerpen en plaatsen we keukens die aansluiten op jouw smaak, gezinssamenstelling, budget en je woning. Graag adviseren wij je over het keukenontwerp en de diverse stijlen die er zijn. Op onze tegelafdeling vind je daarnaast de nieuwste kleuren, formaten en dessins. We werken alleen met tegels van topkwaliteit in slijtvastheid, kleur en rechtheid. Onze professionele tegelzetters kunnen er vervolgens voor zorgen dat jouw woonvloer of badkamertegel perfect gelegd wordt.

LEES MEER

Kom je ons team versterken?

Ben je op zoek naar een leuke baan? Wil je werken in een vakkundig team dat staat voor kwaliteit en aandacht voor de klant? Wij zijn op zoek naar diverse collega’s. Bekijk snel onze vacatures.

BEKIJK VACATURES

 

badkamers vind je bij Aart van de Pol Hengelo, overijssel
Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Hengelo

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Aart van de Pol Hengelo

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Aart van de Pol Hengelo? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken