Aart van de Pol Hengelo
Aart van de Pol Hengelo
Wegtersweg 5-11
7556 BP Hengelo
074 249 10 44 - hengelo@aartvandepol.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Hansgrohe raindance
Hansgrohe raindance - Hansgrohe raindance Hansgrohe raindance - Hansgrohe raindance
Volle waterdruppels voor een ware spa beleving

Hansgrohe Raindance

Hansgrohe Raindance is een doucheserie die een nieuwe beleving geeft aan douchen. De Raindance is uitgerust met AirPower technologie. In de douchekop wordt verse lucht aangezogen en vermengd met water. De dikke druppels die vervolgens ontstaan, geven je het echt wellnessgevoel.    

Hansgrohe raindance - 1. Hansgrohe Een straalsoort voor ieder moment

Een straalsoort voor ieder moment

De Raindance douches zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. XXL-douchekoppen zorgen ervoor dat je hele lichaam omsloten wordt met volle waterdruppels. Ook kleinere douchekoppen zijn mogelijk, waarmee je ook het aangename gevoel van verschillende waterstralen kunt ervaren. Alle Raindance douches hebben een Select-knop. Met deze knop schakel je eenvoudig tussen meerdere straalsoorten. Zo kun je kiezen voor de zachte druppels van de RainAir stralen of de Whirl-stralen voor een ontspannende rugmassage.

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Aart van de Pol Hengelo in Hengelo voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Passende installatie voor iedere ruimte

De Raindance serie van Hansgrohe is op twee manieren te installeren. Heb je een compacte badkamer? Kies dan voor een inbouw. De techniek zit ingebouwd in de muur, waardoor je meer bewegingsvrijheid heeft in de doucheruimte.

Hansgrohe raindance - 2. Hansgrohe Passende installatie voor iedere ruimte
Hansgrohe raindance - 2. Hansgrohe Passende installatie voor iedere ruimte

Opbouw doucheset

In een ruime badkamer is een complete opbouwset mogelijk. De complete opbouw regendouche bevat een hoofddouche, een handdouche en een thermostaatkraan. Door de ronde, rechthoekige of vierkante vormgeving van de douches, zijn de Raindance douches geschikt voor iedere badkamerstijl.

HANSGROHE RAINDANCE DOUCHESERIE
Hansgrohe Raindance Select douchekop
Hansgrohe Raindance doucheset
Hansgrohe Raindance regendouche
Hansgrohe Raindance Select Showerpipe doucheset

Schoonmaakgemak dankzij Hansgrohe QuickClean

Na de aanschaf van een Hansgrohe Raindance douche wil je dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. De Raindance is uitgerust met de unieke QuickClean-technologie, waarbij de douchekop voorzien is van siliconen noppen. Wanneer er kalk aan de noppen hecht, hoef je enkel met je hand over de noppen te wrijven om de kalk te verwijderen. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn niet meer nodig.

Voordelen van de Hansgrohe Raindance

De Hansgrohe Raindance brengt optimaal comfort in iedere badkamer. Met slechts één knop schakel je tussen verschillende straalsoorten. De douches zijn zowel als opbouw- en inbouwvariant beschikbaar. Daarnaast heeft de Raindance veel uitbreidingsmogelijkheden, waardoor het voor iedereen mogelijk is om een wellness-ruimte te creëren.

HANSGROHE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken