Aart van de Pol Hengelo
Aart van de Pol Hengelo
Wegtersweg 5-11
7556 BP Hengelo
074 249 10 44 - hengelo@aartvandepol.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Keukens en tegels - Keukens en tegels Keukens en tegels - Keukens en tegels
Aart van de Pol

Keukens en tegels

Ook voor een nieuwe keuken of tegelvloer ben je bij Aart van de Pol in Hengelo in goede handen. Juist omdat we een totaalpakket verzorgen van badkamers, tegels en keukens zijn we een ideale partner voor de aanpak van jouw hele woning. In onze grote showroom in Hengelo zie je de nieuwste trends op het gebied van badkamers en keukens. Daarnaast hebben we een grote tegelafdeling met tegels in diverse prijsklassen. Graag nodigen we je uit in onze showroom. We laten je graag de vele mogelijkheden zien!

Grote collectie wand- en vloertegels

Tegels bepalen de sfeer in de badkamer. De vele mogelijkheden in wand- en vloertegels bieden elke klant de mogelijkheid om een passende tegel te vinden. Van landelijk tot modern en van marmer tot mozaïek. Of wat dacht je van een keramische tegel met houtlook? De tegels zijn in vele formaten verkrijgbaar. Van klein tot XXL-formaat. In onze keuken- en badkamershowroom in Hengelo kun je tegels in realistische opstellingen bekijken. Zo krijg je direct een idee van de mogelijkheden bij jou thuis.

Keukens en tegels - 1. Hengelo Grote collectie wand- en vloertegels
Keukens en tegels - 1. Hengelo Grote collectie wand- en vloertegels

Mooie tegels voor jouw woonvloer

Er is de laatste jaren veel veranderd op tegelgebied. Door de vele productinnovaties hebben de keramische tegels een totaal andere look dan in de jaren ’90. Ze zijn veel verfijnder van kleur en patroon. De trend van pure materialen heeft de tegelindustrie ook aangezet om tegels te maken die exact lijken op hout of beton. Veel praktischer dan de echte materialen, want hout is kwetsbaar en beton heeft een open structuur.

Op zoek naar een nieuwe keuken?

Ook voor een nieuwe keuken is Aart van de Pol in Hengelo jouw vertrouwde adres. Ons team van keukenspecialisten gaat graag voor je aan de slag om het perfecte keukenontwerp te maken. Onze showroom in Hengelo heeft een uitgebreide keukenafdeling met de nieuwste trends voor heel veel inspiratie. Je kunt bij ons terecht voor een keuken passend bij elk budget. Natuurlijk hebben we ook de installatie van de keuken in eigen hand. Zo kunnen we je in detail garanderen dat we een perfecte keuken zullen opleveren.

Keukens en tegels - 2. Hengelo Op zoek naar een nieuwe keuken?
Keukens en tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Hengelo

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Aart van de Pol Hengelo

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Aart van de Pol Hengelo? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken