Aart van de Pol Badkamers en Tegels
Aart van de Pol Badkamers en Tegels
Wegtersweg 5-11
7556 BP Hengelo
074 249 10 44 - hengelo@aartvandepol.nl
Aangesloten bij
V&B tegels
V&B tegels - V&B tegels
Stijlvol, modern en functioneel

Villeroy & Boch tegels

Met ongeëvenaarde ervaring en vakmanschap levert Villeroy & Boch de mooiste producten voor huis en badkamer. In de badkamerwereld is Villeroy & Boch een geliefd merk vanwege de hoogwaardige kwaliteit en het grote aanbod tegelcollecties. De tegels zijn extreem duurzaam. Villeroy & Boch heeft onder andere CeramicPlus en Vilbostoneplus ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat tegels lang mee gaan en beschermd worden tegen vuil en beschadigingen.  Bij Aart van de Pol Badkamers en Tegels kun je veel tegels uit het assortiment van Villeroy en Boch bekijken. Wij vertellen je graag meer over dit bijzondere merk. 

BEKIJK DE COLLECTIE

V&B tegels - 1. V&B enorm aanbod tegelcollecties

Enorm aanbod tegelcollecties

Duik in de tegelcollectie van Villeroy & Boch. Met de enorme variatie aan tegels van Villeroy en Boch kun je verrassende accenten plaatsen op de wanden. Denk aan mozaïektegels. Kies je voor tijdloze elegantie? Ga dan voor donkere tegels, bijvoorbeeld in antraciet. Lichte tegels in aard- en crèmekleuren geven een ruimtelijke uitstraling. Of een marmer- of houtlookprint voor een natuurlijke, behaaglijke sfeer. Graag laten we je een aantal fraaie Villeroy & Boch tegelcollecties zien.

Badkamerspecialist Aart van de Pol Badkamers en Tegels in Hengelo vertelt je graag meer over Villeroy & Boch tegels.

Villeroy & Boch tegels Newtown

De Newton tegelcollectie kenmerkt zich door een used-look decor. Deze vintage decortegels doen denken aan vervlogen tijden, aan de sjieke jugendstil uit begin vorige eeuw. In het design zijn mooie steenstructuren gecombineerd tot een nieuw soort oppervlak, waardoor ze een zeer natuurlijk karakter krijgen. Hiermee geef je de badkamer een bijzondere sfeer. De tegels zijn verkrijgbaar in 60 x 60 cm, maar ook in een kleiner formaat van 7,5 x 7,5 cm. De tegels lijken door de vintagelook gebruikt, maar beschikken over alle technische voordelen van het geglazuurde vilbostone porcellanato.

V&B tegels - 2. V&B tegels Newtown

Villeroy & Boch Porcellanato tegels

Naast keramische wandtegels levert Villeroy & Boch ook Porcellanato vloer- en wandtegels. Vilbostone Porcellanato is leverbaar als ongeglazuurd en geglazuurd materiaal, met mat-, gepolijst-, halfgepolijst- en reliëfoppervlak. Geglazuurd Porcellanato wordt gebruikt voor de vloer en wand. Door het glazuur zijn de tegels waterdicht. Ongeglazuurd Porcellanato wordt vaak voor vloeren gebruikt. Het wordt op zeer hoge temperatuur gebakken, is door en door gekleurd, waterdicht en heeft een zeer hoge slijtvastheid. Ook na tientallen jaren van intensieve belasting vertonen deze tegels nauwelijks sporen van slijtage.

V&B tegels - 4. V&B Porcellanato tegels
V&B tegels - 3. V&B tegels met CeramicPlus en Vilbostoneplus

Villeroy & Boch Tegels met CeramicPlus en Vilbostoneplus

Keramische wandtegels worden duurzaam veredeld met CeramicPlus. Hierdoor krijgt vuil geen kans om zich te hechten, je spoelt het vuil makkelijk weg met water. De beschermende coating Vilbostoneplus maakt de porcellanato vloer- en wandtegels van Villeroy & Boch resistent tegen vuil en vlekken en zelfs tegen vorst. Hierdoor kost het je geen enkele moeite om de Villeroy & Boch vloertegels schoon te houden.

Villeroy en Boch tegel collectie
V&B tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

V&B tegels - Reviewblok
V&B tegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties