Aart van de Pol Hengelo
Aart van de Pol Hengelo
Wegtersweg 5-11
7556 BP Hengelo
074 249 10 44 - hengelo@aartvandepol.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
badkamers vind je bij Aart van de Pol Hengelo, overijssel badkamers vind je bij Aart van de Pol Hengelo, overijssel

Badkamers Overijssel

Al geruime tijd bouwen we unieke badkamers in Overijssel. Badkamers die zich kenmerken door prachtig design en een sterk staaltje techniek. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, woonvloer of badkamer? Breng dan een bezoekje aan onze mooie, ruime showroom met prachtige badkamer- en keukenopstellingen. Kom inspiratie op doen en ontdek waarom Aart van de Pol in Hengelo voor jou één van de mooiste badkamers van Overijssel kan maken.  

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Badkamers Overijssel

We houden van ons vak en zijn trots op de mooie  badkamers die we in de provincie Overijssel hebben gemaakt. Kom bij ons inspiratie opdoen. We laten je graag diverse luxe en moderne badkamers zien. Spreken industriële of wellness badkamers je meer aan? Ook in die stijlen maken we unieke badkamerontwerpen. We letten erop dat de stijl goed aansluit bij jouw wensen, zodat jij  je prettig voelt in je badkamer. Met onze kennis en ervaring zorgen we voor een ontwerp dat aansluit op jouw persoonlijkheid én slim en praktisch is. Ons eigen installatieteam zorgt er vervolgens voor dat alles piekfijn geïnstalleerd wordt.

Aanzicht van de Japandi badkamer
Team Art van de Pol, Hengelo, Overijssel

Badkamerwinkel in provincie Overijssel

Je vindt onze badkamerwinkel in Hengelo, in de provincie Overijssel. Hier bekijk je voorbeeldbadkamers volgens de laatste trends, keukens  en diverse tegels. Onze eigenaar Aart van de Pol en zijn verkoopteam staan klaar om je te adviseren. Zij beantwoorden al je vragen, terwijl jij rustig even rondkijkt in onze badkamerwinkel.

Lees meer over ons

Grote collectie sanitair

Een toilet, douche en bad; een badkamer bestaat uit divers sanitair. Een keuze maken hieruit is best lastig, want de mogelijkheden in maat, kleur en stijl zijn oneindig groot. Wil je een luxe regendouche met handdouche met diverse massagestanden? Welke kleur kraan spreekt je aan? Ga je voor zwart, chroom of messing of kies je voor een andere kleur? In onze showroom in Hengelo, in de provincie Overijssel kun je ons ruime assortiment sanitair bekijken. Onze badkameradviseurs laten je graag alle mogelijke producten zien, die goed aansluiten op jouw wensen.  

Neem alvast een kijkje in onze collectie.

Bij Aart van de Pol in Hengelo, Overijssel ontwerpen we heerlijke badkamers met een bad bijvoorbeeld
Badkamerontwerp afspraak Hengelo, Overijssel

Badkamer op maat

Jouw nieuwe badkamer die we in onze sanitairwinkel in Hengelo, Overijsel ontwerpen, laten we graag aansluiten op jouw wensen. Na een uitgebreid gesprek maken we daarom altijd een badkamerontwerp op maat. Pas als jij helemaal tevreden bent, gaan we aan de slag. We plannen dan de verbouwing in en bestellen alle benodigde producten. We werken samen met een team van vakkundige mensen die bij jou de badkamer of toilet komt installeren. Benieuwd hoe wij dat aanpakken?

Lees meer over onze installatie in Overijssel

Keukens en tegels in Hengelo, Overijssel 

Bij Aart van de Pol Hengelo, Overijssel kun je niet alleen terecht voor badkamers, maar ook voor een nieuwe tegelvloer of keuken. In de showroom kun je mooie opstellingen van keukens bekijken en tegels en woonvloeren bewonderen. We geven advies over de mogelijkheden voor jouw huis. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook adviseren over een goed legplan van jouw tegels. Je nieuwe tegels of keuken komen we vervolgens graag installeren. We werken met onze eigen installateurs waardoor je verzekerd bent van een uitstekende installatie.

Lees meer over onze keukens en tegels

 

Badkamers Overijssel - 5. Keukens en tegels in Hengelo, Overijssel 6. Bezoek onze sanitairwinkel in Overijssel
Badkamers Overijssel - 5. Keukens en tegels in Hengelo, Overijssel 6. Bezoek onze sanitairwinkel in Overijssel

Bezoek onze sanitairwinkel in Hengelo, Overijssel

We nodigen je graag uit om langs te komen in onze sanitairwinkel in Hengelo, Overijssel. Onze badkamerspecialisten staan voor je klaar en ontvangen je hartelijk. In de showroom kun je rustig rondkijken en volop inspiratie opdoen. Maak vervolgens een afspraak met één van onze adviseurs om al je wensen te bespreken. Graag tot ziens bij Aart van de Pol.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamers Overijssel - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Hengelo

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken