Aart van de Pol Hengelo
Aart van de Pol Hengelo
Wegtersweg 5-11
7556 BP Hengelo
074 249 10 44 - hengelo@aartvandepol.nl
  • Persoonlijk advies
  • Vakmanschap en expertise
  • Van ontwerp tot installatie
  • Aangesloten bij Baden+
Aangesloten bij
close
Van klassiek tot bohemian - Van klassiek tot bohemian Van klassiek tot bohemian - Van klassiek tot bohemian

Badkamerstijlen: van klassiek tot bohemian

Het uitzoeken en inrichten van je badkamer is een leuke, maar lastige klus. Je wilt een mooie, tijdloze badkamer waar je nu en later van geniet. Daarom geven we je in dit blog inspiratie voor 4 unieke, tijdloze badkamerstijlen. Spreekt een klassieke stijl jou aan? Of word je gelijk vrolijk als je een bohemian badkamer binnenstapt?

Klassieke badkamer met luxe producten

De klassieke badkamer heeft de charmes van vroegere tijden, met de techniek van nu. Denk aan mooi vormgegeven meubels, accessoires en glanzende tegels. Ook geeft een klassieke badkamer een gevoel van luxe en schoonheid. Bij Aart van de Pol Hengelo zijn er veel manieren om je badkamer klassiek in te richten. Wat dacht je van luxe kranen in goud en contrasten met zwarte en witte tegels?

Van klassiek tot bohemian - klassiek en landelijk
Van klassiek tot bohemian - klassiek en landelijk

Landelijke badkamer

Een landelijke badkamer kun je het beste omschrijven als warm en gezellig. Warme kleuren en natuurlijke materialen voeren dan ook de boventoon. Een kleurenpalet met beige, bruin en grijs en veel hout zijn herkenbare elementen. Ook een vrijstaand bad en sierlijke kranen passen perfect bij de landelijke sfeer. 

Industriële stijl

De industriële badkamer is er één met pit. Materialen als staal, beton en hout zorgen samen voor een krachtige uitstraling. Er zijn verschillende manieren om deze interieurtrend in je badkamer te brengen. Een douche met stalen frame, zwarte wastafel- en douchekranen en meubels met stalen frames zijn slechts een greep van de opties.

Van klassiek tot bohemian - industrieel en bohemian
Van klassiek tot bohemian - industrieel en bohemian

Bohemian badkamerstijl

De letterlijke vertaling van het Franse woord Bohemian is ‘niet burgerlijk’. De vrolijke mix van kleuren, prints en materialen zijn dan ook typerend voor deze woonstijl. Mozaïek- of patroontegels vormen de perfecte basis. Combineer vrij met verschillende stijlen, zoals een strak meubel met een antieken spiegel. Ook groene planten en wereldse accessoires voelen zich helemaal thuis in een bohemian badkamer.

Jouw badkamerstijl in een 3D ontwerp

Weet je welke badkamerstijl je aanspreekt en ben je benieuwd hoe je badkamer eruit komt te zien? Ga aan de slag met onze 3D ontwerp tool. Hiermee kun je zelf aan de slag met een badkamerontwerp. Natuurlijk gaat onze badkamerspecialist ook graag aan de slag met een uniek ontwerp voor jouw nieuwe badkamer.

Van klassiek tot bohemian - 3d ontwerpen
Van klassiek tot bohemian - Banner - Download stijlwijzer badkamertrends 2023

DOWNLOAD DE BADEN+ STIJLWIJZER

Welke trendy stijl voor 2023 spreekt jou het meeste aan? Ontdek de vele mogelijkheden die elke stijl biedt voor jouw badkamer. Vind de leukste en mooiste producten. Zo helpen we je met onze Stijlwijzer badkamertrends 2023 op weg om je badkamer helemaal in te richten met de stijl die jij mooi vindt.

ONTDEK JOUW BADKAMERSTIJL

Meer over badkamerstijlen

 

Maak een moodboard van je badkamerwensen

Kom je op onze website leuke ideeën tegen voor je nieuwe badkamer? Sla ze dan gelijk op met ons online moodboard. 

 

De badkamertrends
van 2024

Ontdek de 5 badkamertrends voor 2024. Welke trend steelt jouw hart?

 

Gratis badkamer inspiratieboek

Reserveer 'm bij jouw winkel.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken